Ültessünk 2014 fát a választásokig!

Egy választási évben mindenki csak a mára figyel, arra, hogy mi fog történni egy szűk év alatt. Egy választási évben minden a harcról szól,arról, hogyan tudja az egyik fél legyőzni a másikat. Most egy pillanatra tekintsünk messzebbre ezeknél.

Az Együtt-PM Választási Szövetség faültetési akciót hirdet, melynek lényege, hogy a választásig együtt ültessünk 2014 fát.

A fák a reményt jelentik. Egy fa elültetése egy jel,annak jelzése, hogy nem csak a mának élünk. Hogy távlatokban gondolkodunk, hogy az a célunk, hogy gyermekeinknek, unokáinknak egy élhetőbb Magyarországot teremtsünk. Ezért dolgozunk a választási évben is, de azt is tudjuk, hogy az élet a választások után is megy tovább.

A választási évben elültetett 2014 fa nem csak az egyik oldal számára szűri meg a port, köti meg szén-dioxidot. A 2014 fa nem csak a bal vagy a jobb oldal számára termel oxigént, tompítja a zajt, ad árnyékot és termést – hanem mindenki számára. És nem csak most, hanem hosszú-hosszú éveken át, egészen odáig, amikor már senki sem emlékszik arra, ki hogyan szerepelt a 2014-es választásokon.

Gondoljunk a holnapra, ültessünk 2014 új fát a következő évben! Ültessünk magánterületre, közintézmények udvarára, közparkokba vagy titkos helyekre ;-)

Egy évünk van, hogy 2014 fát ültessünk. És ha meglesz,elmegyünk szavazni... S bárhogyan is alakul a választás, a 2014 fa javítani fogja környezetünk minőségét, a 2014 fa folyamatosan emlékeztetni fog minket arra, hogy tettünk azért, hogy egy élhetőbb és fenntarthatóbb országban éljünk!

Előre is köszönjük, megéri!